Meistä

Teitä palvelee energinen ja intohimoinen tiimi, jonka korkein prioriteetti on auttaa taloyhtiötänne säästämään kunnossapidon kustannuksissa. Varsinaiseen täysipäiväiseen tiimiimme lukeutuu seitsemän jäsentä, mutta aktiivisesti palveluamme on ollut kehittämässä huomattavasti suurempi porukka.

Mistä ammennamme energiamme? Eivätkö taloyhtiön remontit ole tylsiä?

Ei tämä toimiala trendikkäimmästä päästä ole. Taloyhtiöt eivät ole vielä 2020-luvulla, vaikka tuoretta julkisivua katsellessa voisi kuvitella muuta. Kun taloyhtiön näkee huoneistoina ja huoneistot asukkaina, on energiaa helpompi ammentaa.

Mitäs tuolla nyt oikein tarkoitettiin?

Asunnon omistaa aina yksi tai useampi ihminen. Kaikki taloyhtiön kulut syövät viime kädessä juuri näiden ihmisten tilien saldoja. Kaikki eivät kiinnitä asumisen kustannuksiin niin paljoa huomiota, mutta valtaosa kuitenkin keksisi käyttöä ylimääräiselle rahalle.

Jos mietitään normaalia 40 huoneiston kerrostaloa, voi laadukkaalla kunnossapidon johtamisella säästää jopa 30.000 euroa vuodessa. Asuntokohtaisesti tämä tarkoittaa jopa 750 euron säästöjä. Kaikki me tunnemme jonkun, jonka arkeen tällä summalla on merkitystä. Siitä ammennamme energiamme.

Taloyhtiöiden
nykytilanne

Isännöintiliiton mukaan "lähes 70% taloyhtiöistä alkaa suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat."

"VTT:n tutkimuksen mukaan on jopa 30% edullisempaa tehdä korjaukset oikea-aikaisesti kuin myöhässä."

Älykäs
PTS

Toimit ennakoivasti ja läpinäkyvästi

Hahmotat kiinteistön nykytilan ja kunnossapidon tarpeet

Kilpailutat laajasti ja ammattimaisesti

Dokumentoit kunnossapitoa tarkasti taloyhtiön järjestelmään

Älykäs PTS auttaa taloyhtiöitä säästämään kunnossapitokustannuksissa jopa 10-30%

Investointi maksaa itsensä takaisin 75 kertaisena, jos kyseessä on 40 huoneiston kiinteistö, jossa kunnossapitokustannukset tippuvat 15.000 eurolla.