top of page

Meistä

Teitä palvelee energinen ja intohimoinen tiimi, jonka korkein prioriteetti on auttaa taloyhtiöitä johtamaan kunnossapitoa fiksusti ja rahaa säästäen.

Varsinaiseen täysipäiväiseen tiimiimme lukeutuu seitsemän jäsentä, mutta aktiivisesti palveluamme on ollut kehittämässä huomattavasti suurempi porukka.

Mistä ammennamme energiamme? Eivätkö taloyhtiön remontit ole tylsiä?

Ei tämä toimiala trendikkäimmästä päästä ole. Taloyhtiöt eivät ole vielä 2020-luvulla, vaikka tuoretta julkisivua katsellessa voisi kuvitella muuta. Kun taloyhtiön näkee huoneistoina ja huoneistot asukkaina, on energiaa helpompi ammentaa.

Mitäs tuolla nyt oikein tarkoitettiin?

Asunnon omistaa aina yksi tai useampi ihminen. Kaikki taloyhtiön kulut syövät viime kädessä juuri näiden ihmisten tilien saldoja. Kaikki eivät kiinnitä asumisen kustannuksiin niin paljoa huomiota, mutta valtaosa kuitenkin keksisi käyttöä ylimääräiselle rahalle.

Jos mietitään normaalia 40 huoneiston kerrostaloa, voi laadukkaalla kunnossapidon johtamisella säästää jopa 30.000 euroa vuodessa. Asuntokohtaisesti tämä tarkoittaa jopa 750 euron säästöjä. Kaikki me tunnemme jonkun, jonka arkeen tällä summalla on merkitystä. Siitä ammennamme energiamme.

Älykäs PTS on helppo ottaa käyttöön

bottom of page